Vlašské ořechy 100 g COUNTRY LIFE
Související produkty
Detailní popis produktu
S vlašskými ořechy připravíte ty nejlepší ořechové náplně a křehká těsta. Nebojte se je použít i jinam – vašim pokrmům dodají novou chuť i texturu. Pražené jsou výborné do salátů, na jogurty a kaše, ale i do zapékaných pokrmů. Předem namočené jsou dobře stravitelné, hodí se do smoothie nebo na výrobu domácího vlašského mléka.Doplňkové parametry
Kategorie: | Vlašské |
---|---|
Záruka: | 12 měsíců |
Hmotnost: | 0.112 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 16 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2738kJ/654kcal. Tuky:65,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:6,1g. Sacharidy:14,0g. z toho cukry:2,6g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:15,0g. Sůl:0,01g</p> |
Složení produktu: | VLAŠSKÉ OŘECHY jádra. Může obsahovat stopy lepku, ostatních skořápkových plodů, arašídů a sezamu. |
Minimální trvanlivost: | 183 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8595016598433, 18595016598430, 8595016596118 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2020-06-23T11:25:04 --><p>Téma ořechů jsme detailně zpracovali v časopise <a href="https://issuu.com/countrylife.cz/docs/casopis_dobroty05_podzim2013_web?e=26874338/42878894">Dobroty podzim 2013</a>.<br /><br /><strong>Recepty:</strong></p><ul><li><strong>Mléko z vlašských ořechů -</strong> 200 g přes noc namočených vlašských ořechů propláchněte a zalijte 1 litrem čerstvé vody, důkladně rozmixujte a přeceďte přes plátýnko, hmotu dobře vymačkejte použijte na zalití granoly, do smoothies, na vaření a pečení zbylou drť můžete využít do těsta na muffiny, sušenky nebo kuličky</li><li><strong>Karotkový koláč s vlašskými ořechy</strong> - recept je popsán na straně 9 v <a href="http://www.countrylife.cz/data/files/casopis-dobroty-podzim2013-web-177.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;" onkeypress="window.open(this.href);return false;">Dobrotách podzim 2013</a></li><li><strong>Dresink z tofu a oleje z vlašských ořechů</strong> - recept je uveden na straně 9 v <a href="http://www.countrylife.cz/data/files/casopis-dobroty-podzim2013-web-177.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;" onkeypress="window.open(this.href);return false;">Dobrotách podzim 2013</a></li><li><strong>Korpusy, drobenka, krambl</strong> - rozmixujte 100 g vlašských ořechů, 150 g <a href="http://www.countrylife.cz/vlocky-ovesne-500-g-bio-country-life" onclick="window.open(this.href);return false;" onkeypress="window.open(this.href);return false;">ovesných vloček</a> a smíchejte se 6 lžícemi <a href="http://www.countrylife.cz/sirup-ryzovy-250-ml-bio-country-life" onclick="window.open(this.href);return false;" onkeypress="window.open(this.href);return false;">rýžového sirupu</a> a 4 lžícemi <a href="http://www.countrylife.cz/olej-kokosovy-200-ml-bio-bioplanete" onclick="window.open(this.href);return false;" onkeypress="window.open(this.href);return false;">kokosového oleje</a> <br />použijte jako základ pro cheesecake nebo další moučníky, jako drobenku na krambl</li><li><strong>Máslo z vlašských ořechů</strong> - ve výkonném mixéru rozmixujte 200 g lehce pražených ořechů, podle chuti můžete přidat <a href="http://www.countrylife.cz/sirup-javorovy-grade-a-250-ml-bio-country-life" onclick="window.open(this.href);return false;" onkeypress="window.open(this.href);return false;">javorový sirup</a>, <a href="http://www.countrylife.cz/extrakt-vanilka-10-ml-bio-cosbionat" onclick="window.open(this.href);return false;" onkeypress="window.open(this.href);return false;">vanilkový extrakt</a>, špetku soli<br />použijte na lívance, palačinky, raw sladkosti</li><li><strong>Omáčka na těstoviny -</strong> vlašské ořechy chutnají dobře v kombinaci se špenátem nebo jsou skvělé v krémové houbové omáčce</li><li><strong>Pečivo</strong> - přidejte hrst ořechů do těsta na chleba nebo dalamánky</li><li><strong>Granola</strong></li><li><strong>Smoothie</strong></li><li><strong>Náplň do těsta, quiche</strong></li><li><strong>Do rizota, zapečených pokrmů</strong></li><li><strong>K sýrům</strong></li></ul><p><strong>Tipy na úpravu vlašských ořechů:</strong></p><ul><li><strong>Namáčení</strong> - alespoň 6 hodin, vodu z namáčení slijte a ořechy propláchněte čistou vodou, ořechy budou lahodnější a lépe stravitelné použijte na mléko z vlašských ořechů, krémy, smoothie</li><li><strong>Pražení</strong> - opražené mají výraznější aroma a jsou krásně křupavé pečte za občasného míchání 5-15 minut při 150 °C na kaše, jogurty, saláty, sladké i slané koláče (quiche), do jablečného štrůdlu</li><li><strong>Mouka z vlašských ořechů -</strong> umelte v mlýnku na kávu nebo rozmixujte v mixéru přidávejte do těst, krémů, na jogurty, kaše a raw sladkosti</li></ul> |
Návod k použití: | Určeno k přímé spotřebě. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2738 kJ / 654 kcal. Tuky: 65,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 6,1 g. Sacharidy: 14,0 g. Z toho cukry: 2,6 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 15,0 g. Sůl: 0,01 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu a chladu. |
Legislativní zařazení: | Suché skořápkové plody – vlašské ořechy. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář