Kimči Vítovo vegan 500 g VIK PRODUCT
Související produkty

Detailní popis produktu
Kimči je tradiční korejskou specialitou. Jedná se o nepasterovanou mléčně kvašenou směs zeleniny, která je tradičně dochucena rybí omáčkou, česnekem a chilli papričkami. V této veganské verzi je však rybí omáčka nahrazena houbou shiitake. Kimči podáváme jako přílohu či salát, můžeme je použít i k dochucení vařených pokrmů. Vyhlášené Vítovo kimči je ručně vyráběno panem Vítem Kabelkou podle původní korejské receptury. Výrobek není pasterován. Je-li víčko vypouklé, jedná se o jev provázející fermentaci a není na závadu.
OBSAH: 500 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: pekingské zelí, ředkev, chilli paprika, česnek, cibule, houba shiitake, rýžová mouka, jarní cibulka, zázvor, mořská sůl.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčně kvašená zelenina - nepasterovaná ochucená. Skladujte při teplotě do 5 °C. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chlazené potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> |
Složení produktu: | Pekingské zelí, ředkev, chilli paprika, česnek, cibule, houba shiitake, rýžová mouka, jarní cibulka, zázvor, mořská sůl. |
Minimální trvanlivost: | 30 |
EANs: | 8594189340108 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,0 g. Z toho cukry: 0,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 0,0 g. |
Skladování: | Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 3 - 4 dní. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.