Višně celé sušené mrazem - lyofilizované + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Detailní popis produktu
Višně mrazem sušené mají vysoký obsah manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a ochraně buněk před oxidativním stresem. Dále obsahují dostatek železa, vitamínu C a mají vysoký obsah vlákniny.
Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Tabulka nutričních hodnot:
|
Nutriční hodnoty ve 100 g |
Energetická hodnota |
1 1449 kJ/346 kcal |
Bílkoviny |
5,7 g |
Tuky |
3,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,7 g |
Sacharidy |
69,7 g |
- z toho cukry |
63,1 g |
Vláknina |
6,6 g |
Sůl |
0 g |
Draslík |
1 085 mg (54,3 %)* |
Fosfor |
139,6 mg (19,9 %)* |
Hořčík |
73,8 mg (19,7 %)* |
Mangan |
2,1 mg (102,5 %)* |
Železo |
4,9 mg (34,6 %)* |
* % RHP – Referenční hodnota příjmu
Složení: 100% višně celé, mrazem sušené, bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.