Terrasana Rýžové nudle z černé rýže 250g bio
Související produkty

Italské těstoviny Lasagna Verde all´ uovo bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
96 Kč

Italské těstoviny Eliche Gigant bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
70,40 Kč

BIO
Těstoviny fusilli semolinové se špenátem 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
64,60 Kč
Detailní popis produktu
Rýžové nudle z černé rýže
- doba dodání 7-10 dní
Tyto výborné nudle jsou vyrobeny z černé a hnědé rýže a vody. Nic jiného v nich nenajdete. Díky jejich krásné fialovočerné barvě, můžete vytvořit opravdu jedinečný pokrm. Jsou připravené za méně než 5 minut. K dispozici v dalších bezlepkových verzích z rýže nebo pohanky.
Složení: Rýžová mouka z černé rýže* 60%, celozrnná rýžová mouka*, voda
*z kontrolované ekologické produkce
Příprava: Vařte ve velkém množství vody po dobu 3-4 minut. Sceďte a propláchněte studenou vodou.
Skladujte na chladném a suchém místě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1571 kJ / 371 kcal
Tuk: 3,6 g
z toho: nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 76,4 g
Vláknina: 1,8 g
Bílkoviny: 7,3 g
Výrobce: TerraSana Natuurvoeding BV; Leimuiden Z-H, Nizozemsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |

Italské těstoviny Lasagna all´ uovo bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
96 Kč

BIO
Těstoviny sedani rigati semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
49,40 Kč

Italské těstoviny Ravioli con prosciutto bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
134,60 Kč

Terrasana Japonské pohankové nudle s shiitake 280g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
238,50 Kč

BIO
97 Kč
–22 %
Kuskus špaldový celozrnný 500 g BIO COUNTRY LIFE
Skladem (expedice 1-5 dní)
75 Kč

53,50 Kč
–9 %
Těstoviny nudle rýžové 3 mm bezlepkové 240 g LUCKA
Skladem (expedice 1-5 dní)
48,50 Kč

Novinka
BIO
Byodo Semolinová barevná písmenka 250g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
70,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář