Terrasana Bio Umeboshi 150g bio
Související produkty
Tip
Množstevní slevy
od 80 Kč –2 %
Moruše bílá plody + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
od 78,20 Kč
Detailní popis produktu
Bio Umeboshi
Umeboshi jsou japonské kyselé švestky, které jsou známy pro svou výraznou chuť a charakteristickou slanou kyselost. Tyto švestky jsou tradičně usušené na slunci a následně naložené v soli.
Umeboshi jsou oblíbenou přísadou v japonské kuchyni a jsou často používány jako příloha k rýži nebo jako náplň do rýžových kuliček (onigiri). Jejich intenzivní chuť a výrazná barva je způsobena fermentací a obsahem antioxidantů.
Vyzkoušejte tuto unikátní lahůdku a přineste do své kuchyně něco z japonské gastronomie.
Složení: Ume ovoce*, mořská sůl, shiso listy*
*z kontrolované ekologické produkce
Skladujte v suchu při pokojové teplotě (max. 20 °C).
Po otevření skladujte ve vzduchotěsné nádobě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 185 kJ / 44 kcal
Tuk: 0,2 g
z toho: nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 8,5 g
z toho cukry: 5,9 g
Vláknina: 2,6g
Bílkoviny: 0,7 g
Sůl: 19,2 g
Výrobce: TerraSana Natuurvoeding BV; Leimuiden Z-H, Nizozemsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovoce a léčivé plody |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář