Tempehmanufaktur Tempeh kari 200g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Tempeh kari
Tento bio tempeh je ochucen kari kořením pro exotickou chuť, která je jemně pikantní.
Tempeh je indonéská specialita, která se vyrábí z fermentovaných sójových bobů. Proces fermentace dává tempehu ořechovou příchuť. Vzhledem k tomu, že tempeh má vysoký obsah bílkovin, je to skvělá alternativa k masu.
Tempeh lze také použít do kari, polévek nebo dušených pokrmů.
Složení: Sojové boby*, voda, mořská sůl, kurkuma*, hořčice*, koriander*, pepř*, česnek*, chilli*, zázvor* , Rhizopus oligosporus
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny a intolerance: může obsahovat stopy lupiny
Příprava: Tempeh (dle libosti nakrájený na kostičky nebo nakrájený na nudličky) opečte na pánvi s trochou oleje. Smažte na středním plameni a pravidelně otáčejte, aby byl tempeh křupavý ze všech stran.
Skladujte v chladničce při teplotě +2 - +8 °C
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do několika dnů
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Výrobce: Schnappinger GmbH, Günzach, Německo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tofu a tempeh |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.