Sójové plátky 100 g COUNTRY LIFE
Související produkty
Detailní popis produktu
Plátky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sója |
---|---|
Záruka: | 10 měsíců |
Hmotnost: | 0.119 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1354kJ/321kcal. Tuky:0,9g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,2g. Sacharidy:20,0g. z toho cukry:6,9g. Vláknina:17,0g. Bílkoviny:50,0g. Sůl:0,01g</p> |
Složení produktu: | Odtučněná SÓJOVÁ mouka. Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů, arašídů a mléka. |
Minimální trvanlivost: | 274 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8595016598693, 8595016521073, 18595016598690 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2019-08-01T15:15:47 --><p>Po namočení ve vývaru a vymačkání je můžete pomalinku opékat, dusit i restovat ve woku. Ať vám chutná!</p><p>Sójové plátky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Vyzkoušejte marinádu ze sojové omáčky, česneku a uzené papriky a budou se olizovat za ušima i masožravci. Plátky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Hodí se k omáčkám a výborně chutnají s rýží i těstovinami nebo jako přírodní rostlinný řízek s bramborami. Plátky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.</p><p><strong>Tipy na použití:</strong></p><ul><li>omáčky - guláš, segedín nebo koprovka, plátky budou výtečnou náhradou masa v omáčkách</li><li>asijské recepty - sójové maso se skvěle hodí do asijských jídel, můžete je smíchat se zeleninou, houbami, klíčky, sójovou omáčkou a podávat k rýži nebo nudlím</li><li>těstoviny, halušky - plátky můžete přidat i do omáčky na těstoviny nebo je kombinovat se zelím do halušek</li></ul><p>Sója je asi metr vysoká rostlina s lusky, ve kterých se nachází sójové boby. Jedná se o jednu z nejstarších kulturních plodin. Původně pochází z Číny a pěstovala se už více jak 2000 let před naším letopočtem. Sóje vyhovuje teplejší podnebí tropů a subtropů. Vyrábí se z ní tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, různé sójové nápoje, jogurty, pomazánky i uzeniny. Kromě toho se v průmyslu využívá také k výrobě bionafty, kosmetických přípravků, olejů, mýdel a plastů.<br /></p> |
Návod k použití: | 100 g sójového masa zalijte 0,5 l horkým nálevem (osolená a okořeněná voda např. kořením Würzl). Po 20-ti minutách sójové maso slijte a přebytečnou vodu vymačkejte. Dochuťte dle potřeby. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1354 kJ / 321 kcal. Tuky: 0,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 20,0 g. Z toho cukry: 6,9 g. Vláknina: 17,0 g. Bílkoviny: 50,0 g. Sůl: 0,01 g. |
Skladování: | Skladujte teplotě do 25 °C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. |
Legislativní zařazení: | Sójový výrobek – extrudovaný výrobek. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář