Sójové kostky 100 g COUNTRY LIFE
Související produkty
Detailní popis produktu
Kostky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sója |
---|---|
Záruka: | 10 měsíců |
Hmotnost: | 0.115 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 16 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1295kJ/308kcal. Tuky:2,3g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,6g. Sacharidy:11,1g. z toho cukry:10,9g. Vláknina:23,9g. Bílkoviny:48,9g. Sůl:0,0g</p> |
Složení produktu: | Odtučněná SÓJOVÁ mouka. Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů, arašídů a mléka. |
Minimální trvanlivost: | 274 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8595016598709, 8595016521134, 18595016598706 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2019-08-01T15:12:51 --><p>Jsou nejlepší na dušení a pomalé bublání v hrnci. Kostky budou krásně měkké, udrží tvar a navážou na sebe všechnu chuť.</p><p>Sójové kostky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Vyzkoušejte marinádu ze sojové omáčky, česneku a uzené papriky a budou se olizovat za ušima i masožravci. Kostky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Jejich tvar je přímo předurčuje do guláše nebo jiných pomalu vařených jídel. Kostky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.<br /></p><p><strong>Tipy na použití:</strong></p><ul><li>omáčky - guláš, segedín nebo koprovka, kostky budou výtečnou náhradou masa v omáčkách</li><li>asijské recepty - sójové maso se skvěle hodí do asijských jídel, můžete je smíchat se zeleninou, houbami, klíčky, sójovou omáčkou a podávat k rýži nebo nudlím</li><li>těstoviny, halušky - kostky můžete přidat i do omáčky na těstoviny nebo je kombinovat se zelím do halušek</li></ul><p><br />Sója je asi metr vysoká rostlina s lusky, ve kterých se nachází sójové boby. Jedná se o jednu z nejstarších kulturních plodin. Původně pochází z Číny a pěstovala se už více jak 2000 let před naším letopočtem. Sóje vyhovuje teplejší podnebí tropů a subtropů. Vyrábí se z ní tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, různé sójové nápoje, jogurty, pomazánky i uzeniny. Kromě toho se v průmyslu využívá také k výrobě bionafty, kosmetických přípravků, olejů, mýdel a plastů.<br /></p> |
Návod k použití: | Sójové kostky vložte do vroucí osolené a bujonem ochucené vody. Vařte 20 minut, slijte, přebytečnou vodou z kostek vymačkejte. Použijte do zeleninových jídel. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1295 kJ / 308 kcal. Tuky: 2,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g. Sacharidy: 11,1 g. Z toho cukry: 10,9 g. Vláknina: 23,9 g. Bílkoviny: 48,9 g. Sůl: 0,0 g. |
Skladování: | Skladujte teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. |
Legislativní zařazení: | Sójový výrobek – extrudovaný výrobek. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář