Schrozberger Švédské mléko 500ml bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Švédské mléko
- záloha na sklo
Vyrábí se fermentací kravského mléka s různými bakteriemi druhů Lactococcus lactis a Leuconostoc mesenteroides. Bakterie metabolizují laktózu, cukr, který se přirozeně nachází v mléce, na kyselinu mléčnou, což znamená, že lidé, kteří netolerují laktózu, ji mohou tolerovat lépe než jiné mléčné výrobky. Kyselina dává mléku kyselou chuť a způsobuje, že bílkoviny v mléce, zejména kasein, se srážejí, čímž zahušťují konečný produkt. Bakterie také produkují omezené množství diacetylu, sloučeniny s máslovou příchutí, která dává mu jeho charakteristickou chuť.
Složení: PLNOTUČNÉ MLÉKO 3,8 % tuku v obsahu mléka**, bakterie mléčného kvašení**
** z biodynamické produkce
*z kontrolované ekologické produkce
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v chladničce při teplotě +2 - +8 °C
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléka, másla, sýry a tvarohy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.