Pural Knäckebrot žitný špalda 250g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Knäckebrot žitný se špaldou
Tyto knäckebroty jsou vyráběny tradičním postupem za použití celozrnného žita, které pochází výhradně z biodynamického zemědělství. Jsou posypané špaldovými vločkami a s jemným nádechem mořské soli. Vychutnejte si je k snídani nebo během dne se sladkou či slanou oblohou jako alternativu chleba.
Složení: Celozrnná ŽITNÁ mouka**, celozrnná ŠPALDOVÁ mouka 6% **, ŠPALDOVÉ vločky 5% **, voda, mořská sůl.
** z biodynamického zemědělství
Skladujte na chladném suchém místě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie: 1458 kJ / 345 kcal
Tuky: 2,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 66,0 g
z toho cukry: 2,0 g
Vláknina: 14,5 g
Protein: 8,6 g
Sůl: 0,5 g
Výrobce: Pur Aliment S.A.R.L.; Štrasburk, Francie
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chléb |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.