Pohanka světlá kroupy 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Detailní popis produktu
Nutričně velmi hodnotná plodina. Skvělá jako příloha, kaše i do polévky. Výborná zapečená na sladko i na slano.Mechanické loupání pohanky umožní zachování řady cenných látek, které se při tepelném loupání napařováním znehodnocují či dochází k jejich úbytku. Hodí se jako příloha, do kaší, polévek, rizot, pomazánek i do sladkých nákypů, lívanců a placek.
Zařazení:
Mlýnský obilný výrobek, mechanicky loupaná
Složení:
Pohanka - kroupy.
Příprava:
Propláchnutou pohanku dejte vařit v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte asi 3 minuty a nechte pod pokličkou asi 15 minut dojít. Následně sceďte a nechte okapat.
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25°C, ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1450 kJ/ 342 kcal, tuky 2,9 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,39 g), sacharidy 62,7 g (z toho cukry 0,0 g), bílkoviny 13,1 g, sůl 0,0 g.
Hmotnost netto:
500g
Výrobce:
MEDIATE, s.r.o., Libchavy 561 16, ČR, www.apotheke.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pohanka |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |

BIO
Množstevní slevy
Krupice pohanková BIO - Natural 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
65,80 Kč

Množstevní slevy
Pohanka kroupa - Šmajstrla 400g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
57,20 Kč

Množstevní slevy
Pohanková lámanka - Šmajstrla 400g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
54,60 Kč

Množstevní slevy
48,40 Kč
–3 %
Krupice pohanková bez lepku - Natural 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
46,80 Kč

BIO
Množstevní slevy
Pohanka lámanka BIO - Natural 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
72,40 Kč

BIO
Množstevní slevy
Pohanka loupaná 400 g BIO BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
59,30 Kč

Množstevní slevy
Pohanka loupaná světlá - Natural 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
40,70 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář