Panifactum Směs na pečení Low Carb chleba bramborový 240 g bio
Související produkty
ECOVER tekutý prací prostředek na barevné prádlo květ jabloně a frésie 1 l
Dočasně nedostupné
270,60 Kč
Nápoj ovesný 100 % inst. prášek 210g BIO HEALTH LINK
Skladem (expedice 1-5 dní)
130,40 Kč
Linecké cukroví bez lepku 12ks - Element 200g
Skladem (expedice 1-5 dní)
153,30 Kč
GIN GINS ORIGINAL zázvorové žvýkací bonbony - Ginger People 60g
Skladem (expedice 1-5 dní)
71,80 Kč
Detailní popis produktu
Směs na pečení chleba – bramborový
Nízkosacharidový, bezlepkový, veganský chléb. S jedním balením směsi na pečení vykouzlíte buď dva lahodné chleby, každý o hmotnosti cca 450 g, nebo 24 lahodných rohlíků. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme péct chleba na plechu. Tímto způsobem se teplo rozdělí rovnoměrně a chléb bude mít křupavou kůrku a nádherně vlhkou texturu.
Složení: mandle (mleté), 17 % bramborová vláknina, mouka ze slupek psyllia, sušené vejce, slunečnicová semínka (drcená), bambusová vlákna, okyselovadlo: tartrát monodraselný; Kokosová mouka (částečně odtučněná), kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný
*z kontrolované ekologické produkce
Příprava: Smíchejte směs s 260 ml studené vody a 20 ml oleje. Vše důkladně promíchejte a nechte 10 minut odpočinout. Těsto dejte do formy vyložené pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě při 180 °C asi 70 – 80 miunt.
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte na chladném a suchém místě mimo přímé sluneční světlo.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1584 kJ / 383 kcal
Tuky: 23,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,2 g
Sacharidy: 6,1 g
z toho cukry: 2,7 g
Bílkoviny: 20,5 g
Sůl: 1,6 g
Výrobce: Hofmann Lowcarb Food GmbH, Schöntal - Sindeldorf
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
BIO
Olivy zelené ve slaném nálevu bez pecek 280 g BIO BIO ORGANICA ITALIA
Dočasně nedostupné
73 Kč
Salsa Rojo s čerstvými rajčaty a zeleninou - The Pelikans 330g
Skladem (expedice 1-5 dní)
171,20 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář