Ovocný mošt Jablko 100% Ovocňák 200 ml
Související produkty
Detailní popis produktu
Jablečný mošt společnosti Ovocňák je vyroben z pečlivě vybraných jablek z českých a slovenských sadů. K lisování se používá několik různých odrůd jablek, aby byl chuťově příjemný a vyrovnaný. Díky lisování za studena si mošt zachovává spousty prospěšných látek. Do jednoho 200 ml balení je vylisováno 320 g čerstvého ovoce. Jablečný mošt obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Je balený v praktickém obalu a zajištěný znovu uzavíratelným víčkem. Můžeme si ho přibalit na cesty, nebo ho dát dětem do školy jako zdravý osvěžující nápoj.
Co to je přímé lisování? Běžné džusy jsou vyráběny z koncentrátu, který se vyrábí odpařováním vylisované šťávy. Takto zahuštěný džus je levnější na přepravu a skladování. Před plněním do konečného obalu se koncentrát naředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají lisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Džus se poté pasterizuje krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Pasterizovaný džus se nemusí skladovat až do chvíle otevření v ledničce. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek - ochutnejte!
OBJEM: 200 ml
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: 100% jablečná šťáva
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota | 182 kJ/43 kcal |
---|---|
Tuky | 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,03 g |
Sacharidy | 9,9 g |
z toho cukry | 9,3 g |
Vláknina | 0,1 g |
Bílkoviny | 0,81 g |
Sůl | 0,05 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: 100% jablečný mošt. Není vyrobeno z koncentrátu. Pasterováno. Podíl ovocné složky 100 %. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým sluncem. Po otevření skladujte při teplotě do 6 °C a spotřebujte do 3 dnů. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny a výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.