Ovocné trubičky JABLKO - VEGAN - Trutna 25g
Související produkty

BIO
Tyčinka Lifebar Oat snack s lískovými oříšky a čokoládou 40 g BIO LIFEFOOD
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,10 Kč

Čokoláda hořká s pekanovými ořechy, pistáciemi, jahodami, šeříkem a kokosem - Severka 130g
Skladem (expedice 1-5 dní)
151,90 Kč

BIO
VÝPRODEJ!!!Sušenky špaldové celozrnné slané s mořskou solí 140 g BIO DOBRÉ ČASY
Skladem (expedice 1-5 dní)
56,90 Kč

Čokoláda mléčná sypaná pekanovými ořechy, pistáciemi a brusinkami - Severka 130g
Skladem (expedice 1-5 dní)
151,90 Kč

Sušenky pohankovo - datlové bezlepkové 100 g BIO ZEMANKA
Skladem (expedice 1-5 dní)
56,90 Kč
Detailní popis produktu
Vyrobeno z českých jablek s ochrannou známkou SISPOBez zbytečné chemie
Bez lepku
Bez GMO
Vegan
RAW
bez přidaného cukru
Vysoký obsah vlákniny
Zachovány vitamíny a minerály
Produkt je pouze 100% ovoce
Vyrobeno z českého ovoce od prověřených pěstitelů
Na 25g ovocných plátků je použito 220g čerstvého ovoce
K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a minerálních látek do dřeně. Ta se pak suší v nízkotepelné sušičce do 42 stupňů. Díky sušení při nízkých teplotách si plátky zachovají veškeré vitamíny, minerály a vydatné množství vlákniny.
Složení:
100% jablečná dřeň
Skladování:
Chraňte před přímým slunečním zářením a teplem. Skladujte a uchovávejte v suchu.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie 1239kJ/295kcal, bílkoviny 1,6g, tuky 0,1g, z toho nasyc.mastné kyseliny 0,03g, sacharidy 68,0g, z toho cukry 47,6g, vláknina 9,6g, sůl 0,01g.
Hmotnost:
25g
Výrobce:
Bioprodukt JT s.r.o., Gen. Jaroše 1499/51, 594 01 Velké Meziříčí
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tyčinky a sušenky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Položka byla vyprodána… |

Jablečné kuličky s jogurtovou polevou a kokosem - Trutna 100g
Skladem (expedice 1-5 dní)
65 Kč

Lékořicová tyčinka s příchutí citronu - Gourmet Fini 32g
Skladem (expedice 1-5 dní)
24,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář