Plátky ovocné jablko-malina 20 g OVOCŇÁK
Související produkty






Detailní popis produktu
Tyto ovocné jablečno-malinové plátky obsahují pouze 100 % českého ovoce bez přidaného cukru. Ovoce se při jejich zpracování nejprve nadrtí a poté usuší při nízké teplotě, aby nedocházelo ke ztrátě živin. Během sušení přijde ovoce o všechnu vodu, ale jeho chuť se tím zvýrazní. Do ovocných plátků nejsou přidávány žádné konzervanty, barviva či dochucovadla. Plátky poslouží jako skvělá zdravá svačinka jak pro děti, tak pro dospělé.
HMOTNOST: 20 g
SLOŽENÍ: jablečná dřeň 80 %, malinová dřeň 20 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1391 kJ/328 kcal |
---|---|
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
Sacharidy | 79 g |
z toho cukry | 68 g |
Vláknina | 12 g |
Bílkoviny | 1,6 g |
Sůl | 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Sušené ovocné plátky Jablko-Malina. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravé mlsání |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 20 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1391kJ/328kcal. Tuky:0,5g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,09g. Sacharidy:79,0g. z toho cukry:68,0g. Vláknina:12,0g. Bílkoviny:1,6g. Sůl:0,01g</p> |
Složení produktu: | Jablečná dřeň 80 %, malinová dřeň 20 %. |
Minimální trvanlivost: | 120 |
EANs: | 8592809002726, 8592809002719 |
Nutriční údaje: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1391kJ/328kcal. Tuky:0,5g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,09g. Sacharidy:79,0g. z toho cukry:68,0g. Vláknina:12,0g. Bílkoviny:1,6g. Sůl:0,01g</p> |
Doplňkové údaje: | <p><strong>Skladování:</strong>Skladujte v suchu, chraňte před teplem.<br /><strong>Legislativní zařazení:</strong> |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |





Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.