Naturata Spirelli špaldové celozrnné 500g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Vrtulky celozrnné špaldové
K výrobě těsta se celozrnná špaldová mouka průběžně míchá s vodou a hněte se, dokud není dosaženo požadované konzistence, aby bylo možné těsto protlačit příslušnými raznicemi. V průběhu každé fáze procesu sušení je dbáno na to, aby se vlhkost neodváděla z těstovin příliš rychle, aby tvary měly dobrou povrchovou strukturu. V závislosti na tvaru se teploty sušení pohybují mezi 70 a 100 °C.
Špaldové těstoviny Naturata se skvěle hodí k těstovinovým jídlům a salátům. Jejich jemná oříšková chuť se opravdu hodí k rajčatovým, boloňským a smetanovým omáčkám.
Složení: Špaldová mouka**celozrnná
**z biodynamického zemědělství (Demeter)
Doba vaření: 6-7 minut
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1461 kJ / 345 kcal
Tuky: 2,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 63,5 g
z toho cukry: 2,6 g
Bílkoviny: 12,9 g
Sůl: 0,01 g
Výrobce: Naturata AG, Marbach, Německo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.