Mouka špaldová hladká 1 kg BIO PROBIO
Související produkty
Detailní popis produktu
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz.... Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Špaldová mouka |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
energetická hodnota (kJ): | 1447 |
sacharidy (g): | 69 |
vláknina (g): | 3,6 |
tuky (g): | 1,3 |
cukry (g): | 1,0 |
energetická hodnota (kcal): | 341 |
nasycené mastné kyseliny (g): | 0,2 |
bílkoviny (g): | 11,6 |
composition: | 100 % špaldová mouka hladká BIO |
storage: | Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %. |
onStock: | A |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.