Mouka rýžová 400 g BIO COUNTRY LIFE
Související produkty
Detailní popis produktu
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýžová mouka |
---|---|
Záruka: | 8 měsíců |
Hmotnost: | 0.418 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 14 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1500kJ/358kcal. Tuky:0,7g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,2g. Sacharidy:80,0g. z toho cukry:0,2g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:7,2g. Sůl:0,01g</p> |
Složení produktu: | Rýže*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 183 |
Země původu: | Indie |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8595016599591, 8595016521110, 18595016599598 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2018-12-20T10:04:57 --><p><strong>Využití:</strong></p><ul><li>pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovou</li><li>zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy výborně zahušťovat, pokrmům dodá krásně mléčnou barvu - na 4 porce polévky nebo omáčky použijte cca 4 lžíce rýžové mouky</li><li>knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh</li></ul><p>Rýžová mouka se vyrábí mletím rýže. Nejčastějším typem rýže je rýže setá, která je jednou z nejpoužívanějších potravin na světě.</p><p>Rýžová mouka přináší nové kulinářské možnosti do kuchyně celiaků. Některé bezlepkové směsi špatně drží při sobě, což snadno můžete napravit přidáním rýžové mouky.</p><p>Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.<br /></p> |
Návod k použití: | Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu ze pšeničné mouky – i když ne tak pružné. Vytáhnete z něj tenoučký plátek, vyválíte nudle, ve vodě se nerozpadne. Výsledek vyniká zajímavou chutí. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1500 kJ / 358 kcal. Tuky: 0,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 80,0 g. Z toho cukry: 0,2 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 7,2 g. Sůl: 0,01 g. |
Skladování: | Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. |
Legislativní zařazení: | Mlýnský obilný výrobek – rýžová mouka. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář