Mandlový dezert Jahoda 125 g OPTIMISTIC
Související produkty

Detailní popis produktu
Tento probiotický dezert je vyrobený z poctivé dávky mandlí, je ochucený jahodovým džemem z celých jahod a sladkost mu dodává pouze jablečná šťáva. Neobsahuje žádný přidaný cukr, aroma ani barviva. Je jemný a skvěle chutná jen tak, nebo s čerstvým ovocem a müsli. Prostě jahodová klasika, co nikdy nezklame.
HMOTNOST: 125 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: voda, jádra mandlí 16 %, jahody 11 %, zahuštěná jablečná šťáva, tapiokový škrob, datlový sirup, probiotické kultury.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje skořápkové plody a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
Energetická hodnota | 555 kJ/134 kcal |
---|---|
Tuky | 8,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 9,9 g |
z toho cukry | 6,4 g |
Bílkoviny | 3,8 g |
Sůl | 0 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Probiotický mandlový dezert - Jahoda. Skladujte při teplotě do +5 °C. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jogurty, puding, dezerty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.125 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 8 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>555kJ/134kcal. Tuky:8,7g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,7g. Sacharidy:9,9g. z toho cukry:6,4g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:3,8g. Sůl:0,0g</p> |
Složení produktu: | Voda, jádra MANDLÍ 16 %, jahody 11 %, zahuštěná jablečná šťáva, tapiokový škrob, datlový sirup, probiotické kultury. |
Minimální trvanlivost: | 7 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-004 |
EANs: | 8594188250125 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 555 kJ / 134 kcal. Tuky: 8,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g. Sacharidy: 9,9 g. Z toho cukry: 6,4 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 3,8 g. Sůl: 0,0 g. |
Skladování: | Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Položka byla vyprodána… |



Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.