Krekry špaldové s Ostropestřcem BIO 100g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Pšeničný křehký chléb s chilli a česnekem - Danvita 130g
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,30 Kč
Pšeničný křehký chléb se sýrem a pažitkou - Danvita 130g
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,30 Kč
Chléb s příchutí česneku a petržele, VEGAN - Snatt's 120g
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,20 Kč
Detailní popis produktu
Ochutnejte jedinečné křupavé krekry s přídavkem semínek ostropestřce - bylinky známé svými blahodárnými účinky.Ostropestřec mariánský je spojován s pozitivními účinky na náš organismus, především na játra. Ostropestřec přispívá k normálnímu trávení, podporuje funkci jater a pročištění. Krom toho jsou krekry bez cukru, bez mléka, bez vajec a neobsahují ani palmový tuk.Zařazení: Trvanlivé pečivo crackerovéSložení: Bio mouka pšeničná hladká, bio celozrnná mouka špaldová 19 %, bio mouka pšeničná celozrnná, bio slunečnicový olej, bio ostropestřec mletý 7 %, bio sojováomáčka (pitná voda, sojové boby,pšenice, mořská jedlá sůl, fermentační činidlo Aspergillus oryzae), mořská jedlá sůl. Neobsahuje žádné kypřící látky. Může obsahovat stopy mléka (včetně laktózy) a sezamu. Skladování: Skladujte a uchovávejte v suchu při teplotě do 25°C.Výživové údaje ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1547 kJ/ 371kcal, tuky 16 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g), sacharidy 47 g (z toho cukry 0,9 g), bílkoviny 9,7 g, sůl 1,38 g.Hmotnost netto: 100gVýrobce: MEDIATE, s.r.o., Libchavy 561 16, ČR, www.apotheke.cz .CZ-BIO-002Doplňkové parametry
Kategorie: | Krekry |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Parametry: | Bio | Veganské |
Jednotka: | g |
Objem/Hmotnost: | 100.00 |
Množstevní slevy
Racio - FreeStyle - rajčata a bazalka 25g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
14,90 Kč
Množstevní slevy
Racio - Raciolky - sýrové 60g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
28,20 Kč
Množstevní slevy
Pšeničné celozrnné suchary - Minigrill 90g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
32,20 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář