Kari Madras + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva

Tip Množstevní slevy
Neohodnoceno
od 74 Kč až –10 %
Kari Madras  + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
od 74 Kč až –10 % od 66,50 Kč od 59,40 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Kari Madras Kari madras je mírně pálivá směs koření. Vůně a chuť kari madras je výrazná po koriandru a kurkumě. Nejlépe se kombinace tohoto koření využije v rýžových, kuřecích a zeleninových směsích. Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, kmín, pepř bílý, zá...

Detailní informace

Balení: 1000 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 28.11.2024
569 Kč
537 Kč
479,50 Kč bez DPH
Balení: 100 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 28.11.2024
74 Kč
66,50 Kč
59,40 Kč bez DPH
Balení: 250 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 28.11.2024
171 Kč
155,50 Kč
138,80 Kč bez DPH
Balení: 500 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 28.11.2024
313 Kč
289,50 Kč
258,50 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kari Madras je mírně pálivá směs koření. Vůně a chuť Kari Madras je výrazná po koriandru a kurkumě. Nejlépe se kombinace tohoto koření využije v rýžových, kuřecích a zeleninových směsích.

Složení: Koriandr, kurkuma, fenykl, kmín, pepř bílý, zázvor, muškátový květ, chilli, paprika pálivá, hřebíček, kardamom, pepř černý, regulátor kyselosti – kyselina citronová.

Použití:
Kari je nejčastěji používáno v kombinaci s rýží. Nejznámější je kuře na kari s rýží, dále je vhodné do zeleninových polévek, luštěnin, omáček, ale i k ochucení zeleninových směsí, kuskusu, ryb nebo králičího masa.

Madras kuře

Na dvě porce potřebujeme:

  • 500 g kuřecích prsou/stehen,
  • 2 střední cibule,
  • 4 rajská jablíčka,
  • 1 ks zázvoru,
  • 4 stroužky česneku,
  • lžičku soli,
  • 2 polévkové lžíce Kari Madras,
  • 1 polévkovou lžíci Garam Masala.

Postup: Na lžíci másla orestujeme pokrájenou cibuli, zázvor a česnek – při 100 °C cca 10 min. Poté přidáme rajčata, směs koření Kari Madras a důkladně promícháme. Přidáme maso pokrájené na malé kousky. V případě použití kuřecích stehen doporučujeme stehna 20 min. povařit a do omáčky přidat obrané maso natrhané na kousky. Vaříme dalších 20–30 min. při 100 °C. V posledních 15 min. přidáme polévkovou lžíci Garam Masala. Madras kuře podáváme s rýží basmati nebo čerstvým chlebem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.