Jablečný mošt s hruškou Podorlická sodovkárna 0,33 l
Související produkty
Detailní popis produktu
Tento jablečno-hruškový mošt se vyrábí přímým lisováním pečlivě vybraných jablek a hrušek. Spojení jablečné a hruškové šťávy nabízí ideálně vyváženou a oblíbenou chuť. Mošt se nefiltruje, nepřibarvuje, nepřislazuje a ani nijak neředí. Vylisovaná šťáva projde pouze procesem zahřívání na pasterační teplotu a poté se ihned stáčí do lahví. Mošt si můžeme vychutnat doma či na výletech, nebo ho přibalit dětem do školy jako zdravý osvěžující nápoj.
Výrobou moštů se v Podorlické sodovkárně v Rychnově nad Kněžnou zabývají již od roku 2001. Jejich lisované šťávy se pyšní titulem Regionální potravina.
Co je to přímé lisování? Běžné džusy se vyrábí z koncentrátu, který se získává odpařováním vylisované šťávy. Před plněním do konečného obalu se koncentrát ředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají pouze vylisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Pasterují se pouze krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek!
OBJEM: 0,33 l
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: jablečná šťáva 66,6 %, hrušková šťáva 33,3 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek může obsahovat stopy celeru.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota | 172 kJ/41 kcal |
---|---|
Tuky | < 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
Sacharidy | 11 g |
z toho cukry | 9,9 g |
Vláknina | 0,1 g |
Bílkoviny | 0,9 g |
Sůl | 0 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jablečno-hruškový mošt. Není vyrobeno z koncentrátu. Pasterováno. Podíl ovocné složky 100 %. Skladujte v chladu, chraňte před slunečním zářením. Sediment není na závadu, je znakem čerstvě lisovaného ovoce. Po otevření skladujte při teplotě do 6 °C a spotřebujte do 3 dnů. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nápoje a šťávy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.