Gustoni Grilovaná paprika v bylinkovém oleji 190 g bio
Související produkty

BIO
VÝPRODEJ!!!Pomazánka ovocná mango meruňka 250 g BIO ALLOS
Dočasně nedostupné
102,60 Kč

Množstevní slevy
Bezmasý guláš Von Papá - Vegan - Ekoprodukt 300g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
68,70 Kč

BIO
Bioláda pomazánka ovocná rakytník a hruška 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
93,60 Kč

Množstevní slevy
Bezmasé Mexiko Von Papá - Vegan -Ekoprodukt 300g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
66,90 Kč
Detailní popis produktu
Grilované papriky v bylinkovém oleji
Pečlivě ručně vyráběné z čerstvých surovin – domácí zelenina pocházející z oblasti Puglia.
Složení: paprika* 56 %, slunečnicový olej* 37,5 %, extra panenský olivový olej* 4,5 %, kamenná sůl, vinný ocet*, citronová šťáva*, bylinky* (petržel*, bazalka*), česnek*, chilli papriky*
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1621 kJ / 394 kcal
Tuky: 42 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 5,2 g
Sacharidy: 3,1 g
z toho cukry: 2,5 g
Bílkoviny: 0,5 g
Sůl: 1,2 g
Pokyny pro skladování: Po otevření skladujte v chladu (2° až 8 °C) a rychle spotřebujte.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: dennree GmbH
Doplňkové parametry
Kategorie: | Konzervy, kompoty a džemy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |

Množstevní slevy
Salsa Napoletana Itálie Von Papá - Vegan - Ekoprodukt 300g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
66,90 Kč

BIO
Množstevní slevy
Kůra pomerančová kandovaná 100 g BIO RAPUNZEL
Skladem (expedice 1-5 dní)
58,10 Kč

BIO
VÝPRODEJ!!!Bioláda pomazánka ovocná muchovník 230 g BIO KOLDOKOL
Dočasně nedostupné
88,80 Kč

BIO
Bioláda pomazánka ovocná švestka 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
88,80 Kč

HA ANH sladkokyselé bezsemenové švestky s zázvorem 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
67,80 Kč

Množstevní slevy
Amazaké jáhlové - SunFood 370g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
95,30 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář