Fazole Mungo 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Novinka
BIO
Rapunzel Hrách zelený loupaný půlky 500g bio
Momentálně nedostupné
62,80 Kč
Detailní popis produktu
Naklíčené mungo chutí připomíná mladý hrášek – objevte tu vynikající chuť! Vhodné do salátů i polévek.Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování - naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují syrové např. jako součást zeleninových salátů. Tepelně upravené mungo je vhodné do polévek i do směsí se zeleninou a masem.Zařazení: Fazole barevná mungoSložení: Fazole barevná mungo – vigna zlatá. Může obsahovat stopy lepku.Návod na přípravu:Mungo přebereme, propláchneme a namočíme na 4 - 8 hodin do vody. Vaříme v nové vodě 25 - 45 minut do požadovaného změknutí, závisí to na stáří semen. Během vaření sbíráme pěnu z povrchu, osolíme až po uvaření.Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C, ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Výživové údaje ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1453 kJ/ 347 kcal, tuky 1,2 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g), sacharidy 62,6 g (z toho cukry 6,6 g), vláknina 16,3 g, bílkoviny 23,9 g, sůl 0,038 g.Hmotnost netto: 500gVýrobce: MEDIATE, s.r.o., Libchavy 561 16, ČR, www.apotheke.czDoplňkové parametry
Kategorie: | Fazole |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Parametry: | Veganské |
Jednotka: | g |
Objem/Hmotnost: | 500.00 |
Množstevní slevy
Fazole Červená ledvina 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
46,10 Kč
Množstevní slevy
Fazole Adzuki 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
53,80 Kč
BIO
Množstevní slevy
Bio pečené fazole RAPUNZEL 400 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
56,60 Kč
BIO
Množstevní slevy
Bio fazole mungo bio*nebio 500 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
89,70 Kč
BIO
Množstevní slevy
Bio bílé fazole sterilované RAPUNZEL 400 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
42,80 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář