Granola špaldová 750 g BIO DENNREE
Detailní popis produktu
Špaldové Crunchy
Dennree špaldové crunchy je vyrobeno z nejlepších špaldových celozrnných vloček a slazeno rýžovým sirupem. Nejlépe chutná s čerstvým mlékem nebo jogurtem. Vychutnejte si křupavou špaldovou chuť.
Složení: CELOZRNNÉ ŠPALOVÉ VLOČKY* (druh PŠENICE) (63 %), rýžový sirup* (24 %), slunečnicový olej*, CELOZRNNÁ ŠPALOVÁ MOUKA* (druh PŠENICE) (4,8 %), rýžový extrudát* (4,1 %) ( rýžová mouka*, JEČMENNÁ MOUKA SLADOVÁ*, mořská sůl), sušený kokos* (3,4 %), mořská sůl
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladujte na chladném a suchém místě.
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1886 kJ / 449 kcal
Tuky: 15 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3 g
Sacharidy: 66 g
z toho cukry: 15 g
Protein: 9,5 g
Sůl: 0,24 g
Výrobce: dennree GmbH, Töpen, Německo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.774 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1886kJ/449kcal. Tuky:15,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:3,0g. Sacharidy:66,0g. z toho cukry:15,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:9,5g. Sůl:0,24g</p> |
Složení produktu: | ŠPALDOVÉ vločky* 63 %, rýžový sirup* 24 %, slunečnicový olej*, celozrnná ŠPALDOVÁ mouka* 4,8 %, rýžový extrudát* 4,1 % (rýžová mouka*, JEČNÁ sladová mouka*, mořská sůl), mořská sůl. Může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 203 |
Země původu: | EU / Mimo EU |
Certifikační organizace: | DE-ÖKO-007 |
EANs: | 4021851436974, 04021851994221 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1886 kJ / 449 kcal. Tuky: 15,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,0 g. Sacharidy: 66,0 g. Z toho cukry: 15,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 9,5 g. Sůl: 0,24 g. |
Skladování: | Uchovávejte v suchu, chraňte před světlem a teplem. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář