Černý rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Detailní popis produktu
Mrazem sušený černý rybíz má vysoký obsah vlákniny a manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Tabulka nutričních hodnot:
|
Nutriční hodnoty ve 100g |
Energetická hodnota |
879 kJ/210 kcal |
Bílkoviny |
6,6 g |
Tuky |
1,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,13 g |
Sacharidy |
66,9 g |
- z toho cukry |
30,9 g |
Vláknina |
35,2 g |
Sůl |
0 g |
Draslík |
1226 mg (61,3 %)* |
Fosfor |
201 mg (28,7 %)* |
Hořčík |
74,2 mg (19,8 %)* |
Mangan |
2,1 mg (104 %)* |
Měď |
0,48 mg (48 %)* |
Vápník |
178,3 mg (22,3 %)* |
Železo |
5,4 mg (38,9 %)* |
* % RHP – Referenční hodnota příjmu
Složení: 100% černý rybíz, mrazem sušený, bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.