Čaj Kukicha sypaný 100 g BIO MUSO
Související produkty
Detailní popis produktu
Tradiční japonský zelený čaj v bio kvalitě vyrobený z čajovníku čínského. Snadná a rychlá příprava. Lze ho pít teplý nebo z něj můžete připravit studený nápoj smíchaný s džusem.Doplňkové parametry
Kategorie: | Bylinné čaje |
---|---|
Záruka: | 16 měsíců |
Hmotnost: | 0.121 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 10 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1032kJ/250kcal. Tuky:0,7g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:13,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:64,0g. Bílkoviny:16,0g. Sůl:0,0g</p> |
Složení produktu: | Pražené čajové větvičky*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 426 |
Země původu: | Japonsko |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 14958325001697, 4958325001690 |
Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2019-09-04T14:20:34 --><p>Kukicha se v Japonsku podává ve velkém hrnku bez ucha. Tradičně se nedochucuje mlékem ani cukrem, lze jej ale dosladit rýžovým sirupem. Tento čaj má ze všech japonských čajů nejsnadnější přípravu, jelikož se vaří velmi krátce. Čaj se pije ideálně teplý, chlazený pouze s citronem a ředěný jablečným džusem 1:1.</p><p>První semena zeleného čaje byla do Japonska přivezena mezi lety 618-905. Ze začátku byla rostlinka a nápoj úzce spojeny pouze s chrámovým náboženským životem, dnes se již jedná o národní nápoj.</p> |
Návod k použití: | Zalijte čaj vroucí vodou a nechte 3-4 minuty louhovat pod pokličkou. |
Nutriční údaje: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1032kJ/250kcal. Tuky:0,7g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:13,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:64,0g. Bílkoviny:16,0g. Sůl:0,0g</p> |
Doplňkové údaje: | <p><strong>Skladování:</strong>V suchu.<br /><strong>Legislativní zařazení:</strong>Zelený čaj. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář