Biovegan Želírující cukr 2:1 500g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Želírující cukr 2:1
Na 1 kg ovoce
BIOVEGAN zavařovací cukr 2:1 pro klasické ovocné pomazánky ze 2 dílů ovoce a 1 dílu cukru. Na ovocné pomazánky nebo želé s dlouhou trvanlivostí. Zvláště jemný surový třtinový cukr zajišťuje optimální rozpustnost a vyváženou chuť.
Složení: Surový třtinový cukr*, želírující látka: pektiny.
*z kontrolovaného ekologického pěstování
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 674 kJ / 394 kcal
Tuky: <0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g
Sacharidy: 98,0 g
z toho cukry: 98,0 g
Vláknina: 1,7 g
Bílkoviny: <0,5g
Sůl: 0,06 g
Návod k přípravě:
1 balení na 1000 g ovoce. Příprava s ovocem: omyté ovoce osušte, nakrájejte na kousky, případně zbavte jádřinců/odpeckujte, přidejte obsah sáčku želírovacího cukru, kyselinu citronovou (5 g) nebo citronovou šťávu, dobře promíchejte a za stálého míchání přiveďte k varu. Vařte minimálně 3 minuty. Vyzkoušejte kvalitu želírování. Pokud není dostatečně zželírováno, nechte ještě několik minut vařit. Zopakujte kvalitu zželírování. Naplňte pomazánku do čistých sklenic a dobře uzavřete. Příprava želé ze šťávy: použijte 700 ml šťávy a 500 g želírovacího cukru. Ostatní kroky jsou stejné.
Výrobce: Biovegan GmbH; Bonefeld, Deutschland
Doplňkové parametry
Kategorie: | Přísady na pečení a vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.