Biovegan Želírující cukr 2:1 500g bio

Novinka BIO
Neohodnoceno
Značka: Biovegan
125,80 Kč 112,30 Kč bez DPH
Dostupné
Můžeme doručit do:
3.12.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Želírující cukr 2:1

Na 1 kg ovoce

BIOVEGAN zavařovací cukr 2:1 pro klasické ovocné pomazánky ze 2 dílů ovoce a 1 dílu cukru. Na ovocné pomazánky nebo želé s dlouhou trvanlivostí. Zvláště jemný surový třtinový cukr zajišťuje optimální rozpustnost a vyváženou chuť.

Složení: Surový třtinový cukr*, želírující látka: pektiny.

*z kontrolovaného ekologického pěstování

 

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 674 kJ / 394 kcal
Tuky: <0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g
Sacharidy: 98,0 g
z toho cukry: 98,0 g
Vláknina: 1,7 g
Bílkoviny: <0,5g
Sůl: 0,06 g

Návod k přípravě:
1 balení na 1000 g ovoce. Příprava s ovocem: omyté ovoce osušte, nakrájejte na kousky, případně zbavte jádřinců/odpeckujte, přidejte obsah sáčku želírovacího cukru, kyselinu citronovou (5 g) nebo citronovou šťávu, dobře promíchejte a za stálého míchání přiveďte k varu. Vařte minimálně 3 minuty. Vyzkoušejte kvalitu želírování. Pokud není dostatečně zželírováno, nechte ještě několik minut vařit. Zopakujte kvalitu zželírování. Naplňte pomazánku do čistých sklenic a dobře uzavřete. Příprava želé ze šťávy: použijte 700 ml šťávy a 500 g želírovacího cukru. Ostatní kroky jsou stejné.


Výrobce: Biovegan GmbH; Bonefeld, Deutschland

Doplňkové parametry

Kategorie: Přísady na pečení a vaření
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.