Biotta Šťáva z červené řepy 500 ml bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Šťáva z červené řepy
- doba dodání 7-10 dní
Červená řepa sem byla pravděpodobně zavedena Římany. V té době se červená řepa dostávala do různých tvarů a barev - ve tvaru koule, válce nebo dokonce protáhlé, v bílé, žluté nebo světle červené. Lidé nezačali pěstovat charakteristické červené odrůdy červené řepy až do 19. století. Region Thurgau má dlouhou historii pěstování červené řepy. V úrodných půdách kolem Bodamského jezera rostou a daří se jim mnoha druhům organické červené řepy. Ekologičtí zemědělci v této oblasti dodávají čerstvě sklizené červené řepy do našeho výrobního závodu v Tägerwilenu. Zde se tato intenzivně červená zelenina zpracovává šetrně a opatrně, aby se přeměnila na šťávu z červené řepy Biotta. A až výroba skončí? - Celé výrobní zařízení musí být vydrhnuto odshora dolů. Pokud jste někdy manipulovali s červenou řepou, budete vědět, jak pracné může být mytí rukou. Ale naše bolest je váš zisk: s naší šťávou z červené řepy Biotta jsme pro vás udělali všechnu těžkou práci.
Doporučení 1 sklenice (200 ml) denně. Údaje se vztahují k potřebám průměrného dospělého člověka (8400 kJ / 2000 kcal)
Složení: Bio šťáva z červené řepy, mléčně fermentovaná *,
Výrobce: Biotta GmbH; Kostnice, Německo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šťávy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.