Mouka žitná celozrnná hladká 1 kg BIO BIO NEBIO
Související produkty

BIO
Mouka pšeničná celozrnná hladká 1 kg BIO BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
42,40 Kč
Detailní popis produktu
Celozrnná žitná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn. Skvěle se hodí k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba. Můžeme ji také použít do perníkových těst. Celozrnná mouka je přirozeně tmavší a obsahuje mimo jiné i vlákninu z obalu a klíčku zrna.
HMOTNOST: 1 kg
ZEMĚ PŮVODU: Maďarsko
SLOŽENÍ: 100% celozrnná mouka žitná z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje lepek a neobsahuje stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1607 kJ/380 kcal |
---|---|
Tuky | 2,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 69 g |
z toho cukry | 1,4 g |
Vláknina | 12 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | < 0,01 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mouka žitná celozrnná hladká. Skladujte v suchu, mimo přímý dosah slunečního záření při teplotách 4 - 25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 5 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1607kJ/380kcal. Tuky:2,7g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,3g. Sacharidy:69,0g. z toho cukry:1,4g. Vláknina:12,0g. Bílkoviny:14,0g. Sůl:0,01g</p> |
Složení produktu: | 100% celozrnná mouka ŽITNÁ *. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8594052887235, 8594052884142 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1607 kJ / 380 kcal. Tuky: 2,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 69,0 g. Z toho cukry: 1,4 g. Vláknina: 12,0 g. Bílkoviny: 14,0 g. Sůl: 0,01 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář