Směs semínek Snídaně Inků 200 g BIO BIO NEBIO
Související produkty







Detailní popis produktu
Snídaně Inků je směs 4 druhů semínek semínek: zlatého lnu, hnědého lnu, sezamu a chia semínek. Používáme ji po lžičkách do nápojů, kaší, jogurtů a podobně k rychlému zasycení a vylepšení nutriční hodnoty pokrmu.
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: suroviny z více zemí, baleno ČR
POUŽITÍ: Jednu lžičku směsi přidáme do sklenky ranního smoothies, jogurtu, müsli či kaše a necháme 10 minut odstát. Směs můžeme také namočit přes noc ve 4 lžících vody a ráno použít.
SLOŽENÍ: len zlatý, len hnědý, sezam, chia semínka. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Obsahuje sezam.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2163 kJ/524 kcal |
---|---|
Tuky | 42,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,5 g |
Sacharidy | 3,7 g |
z toho cukry | 1,4 g |
Vláknina | 24,6 g |
Bílkoviny | 19,0 g |
Sůl | 0,07 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Směs olejnatých semínek. Skladujte v suchu.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pro konzumaci |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2163kJ/524kcal. Tuky:42,7g. z toho nasycené mastné kyseliny:4,5g. Sacharidy:3,7g. z toho cukry:1,4g. Vláknina:24,6g. Bílkoviny:19,0g. Sůl:0,07g</p> |
Složení produktu: | Len zlatý*, len hnědý*, SEZAM*, chia semínka*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8594052886399, 8594052882223 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2163 kJ / 524 kcal. Tuky: 42,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 4,5 g. Sacharidy: 3,7 g. Z toho cukry: 1,4 g. Vláknina: 24,6 g. Bílkoviny: 19,0 g. Sůl: 0,07 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |





Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.