Bio mošt Jablko-Rakytník Moštárna Louny 750 ml

Neohodnoceno
63,70 Kč 52,60 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čistá chuť čerstvě lisované šťávy je patrná na první doušek. K výrobě tohoto moštu byla použita česká jablíčka a rakytník v bio kvalitě. Výsledkem je svěží chuť jablečné šťávy jemně okyselená šťávou z rakytníku.

Co to je přímé lisování? Běžné džusy jsou vyráběny z koncentrátu, který se vyrábí odpařováním vylisované šťávy. Takto zahuštěný džus je levnější na přepravu a skladování. Před plněním do konečného obalu se koncentrát naředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají lisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Džus se poté pasterizuje krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Pasterizovaný džus se nemusí skladovat až do chvíle otevření v ledničce. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek - ochutnejte!

OBJEM: 0,75 l
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: jablečná šťáva 90 %, rakytníková šťáva 10 %. Obě složky pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:

Energetická hodnota 190 kJ/46 kcal
Tuky < 0,08 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0,01 g
Sacharidy 11,2 g
z toho cukry 9,7 g
Bílkoviny < 0,2 g
Sůl < 0,3 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jablečno-Rakytníková šťáva 100%. Není vyrobeno z koncentrátu. Šetrně pasterováno. Podíl ovocné složky 100 %. Sediment není na závadu, před použitím protřepejte. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
EU_Organic_Logo 
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Nápoje a šťávy
Hmotnost: 0.1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.