Bio miso čerstvé rýžovo-hrachové Bacilli 250 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska. Hlavní složkou je tzv. Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji – plísňová kultura, která se pěstuje na rýži nebo jiné obilovině. Koji svými enzymy rozkládá škroby na cukry, používá se při výrobě saké, sojové omáčky nebo právě miso pasty. Toto miso je světlé, má sladko-slanou chuť a je jemně namleté. Je vypěstované na celozrnné bio rýži a protein mu dodává český bio hrách. Má mnohostranné využití jako ochucovací pasta, může být skvělým základem polévky nebo s ním můžeme dochutit omáčky, zálivky či zeleninu. Miso pasta je fermentována a není pasterována.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: hrách* 40 %, rýže natural* 40 %, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota | 883 kJ/208 kcal |
---|---|
Tuky | 0,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 40 g |
z toho cukry | 2,3 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 8 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Fermentovaná ochucovací pasta. Skladujte při teplotě do +25 °C.
CZ-BIO-004
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.