Kávovina Jemnost ječmene 100 g BIO BIO NEBIO
Související produkty










Detailní popis produktu
Jemnost ječmene je jemná sladová směs s kořenem čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.
Návod k přípravě: Dvě kávové lžičky směsi zalijeme v hrnku horkou vodou. Dle chuti podáváme s cukrem a mlékem či rostlinným nápojem.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Polsko
SLOŽENÍ: ječný slad, ječmen, kořen čekanky 10 %. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje obiloviny obsahující lepek a neobsahuje stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1574 kJ/372 kcal |
---|---|
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 85 g |
z toho cukry | 20 g |
Vláknina | 7,1 g |
Bílkoviny | 3,8 g |
Sůl | 0,19 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Instantní kávovinová směs s čekankou. Skladujte dobře uzavřené v suchu a chraňte před teplem.
PL-EKO-007
Zemědělská produkce EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kávy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1574kJ/372kcal. Tuky:0,2g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:85,0g. z toho cukry:20,0g. Vláknina:7,1g. Bílkoviny:3,8g. Sůl:0,19g</p> |
Složení produktu: | JEČNÝ SLAD*, JEČMEN*, kořen čekanky* 10 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | PL-EKO-07 |
EANs: | 8594052886603, 8594052881608 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1574 kJ / 372 kcal. Tuky: 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 85,0 g. Z toho cukry: 20,0 g. Vláknina: 7,1 g. Bílkoviny: 3,8 g. Sůl: 0,19 g. |
Skladování: | Skladujte dobře uzavřené v suchu a chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |












Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.