Bio kapary ve slaném nálevu RAPUNZEL 206 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty
Detailní popis produktu
Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují. Kapary vylepší pizzu, zeleninové saláty, kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy. Výborné jsou i samotné na chlebu s máslem nebo do sandwichů.
HMOTNOST: 206 g celkem/120 g hmotnost pevného podílu
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: kapary* 58 %, voda, vinný ocet*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 104 kJ/25 kcal |
---|---|
Tuky | 0,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 0,0 g |
z toho cukry | 0,0 g |
Vláknina | 3,2 g |
Bílkoviny | 2,0 g |
Sůl | 3,7 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kapary v nálevu. Pasterováno. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
TR-BIO-161
Zemědělská produkce mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Konzervovaná a nakládaná zelenina a ovoce |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.