Boby kakaové drcené 100 g BIO BIO NEBIO
Související produkty





Detailní popis produktu
Peruánské kakao má jedinečnou vyváženou chuť a je vyhlášené mezi milovníky této plodiny. Místní odrůdy kakaových bobu jsou vykupovány od sdružení drobných pěstitelů, po fermentaci je chuť zvýrazněna krátkým opražením a kakaové boby jsou bez slupky nadrceny. Hodí se k přímému mlsání, do desertů i pečených sladkostí. Můžeme je i umixovat na prášek a použít jako voňavé kakao s nesníženým obsahem kakaového másla.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Peru
SLOŽENÍ: drcené nepražené kakaové boby z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2481 kJ/600 kcal |
---|---|
Tuky | 50 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 34 g |
Sacharidy | 18 g |
z toho cukry | 1,0 g |
Vláknina | 13 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,06 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kakaové boby drcené. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kakao a kakaové boby |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 10 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>2481kJ/600kcal. Tuky:50,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:34,0g. Sacharidy:18,0g. z toho cukry:1,0g. Vláknina:13,0g. Bílkoviny:13,0g. Sůl:0,06g</p> |
Složení produktu: | Drcené nepražené kakaové boby*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-001 |
EANs: | 8594052886955, 8594052883831 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 2481 kJ / 600 kcal. Tuky: 50,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 34,0 g. Sacharidy: 18,0 g. Z toho cukry: 1,0 g. Vláknina: 13,0 g. Bílkoviny: 13,0 g. Sůl: 0,06 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Položka byla vyprodána… |








Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.