Povidla hruškovo-jablečná 300 g BIO RAPUNZEL
Související produkty

BIO
Bioláda pomazánka ovocná arónie 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
97,80 Kč

BIO
Bioláda pomazánka ovocná rakytník a hruška 230 g BIO KOLDOKOL
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,60 Kč

THUAN PHAT Fazolový tvaroh ve chilli sťávě "chao ngon" 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
90,40 Kč

BIO
VÝPRODEJ!!!Pomazánka ovocná černý rybíz 250 g BIO ALLOS
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,60 Kč

Množstevní slevy
Bezmasé Mexiko Von Papá - Vegan -Ekoprodukt 300g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
66,90 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Marmelády a džemy |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | ANO |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1184kJ/279kcal. Tuky:0,5g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:67,0g. z toho cukry:52,0g. Vláknina:2,1g. Bílkoviny:0,5g. Sůl:0,04g</p> |
Složení produktu: | Hrušky*, jablka*, citrónová šťáva*, zahušťovací látka pektin. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 120 |
Certifikační organizace: | NL-BIO-01 |
EANs: | 4006040034230, 4006040034247 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1184 kJ / 279 kcal. Tuky: 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 67,0 g. Z toho cukry: 52,0 g. Vláknina: 2,1 g. Bílkoviny: 0,5 g. Sůl: 0,04 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |

Novinka
BIO
Džem meruňkový výběrový 225 g BIO ANNES FEINSTE
Skladem (expedice 1-5 dní)
72,10 Kč

Novinka
BIO
Džem višňový výběrový 225 g BIO ANNES FEINSTE
Skladem (expedice 1-5 dní)
67,30 Kč

Množstevní slevy
Ovocná pomazánka ZÁZVOR S POMERANČEM - Klášterní officína 300g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
105,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář