Bio čerstvé alpské mléko plnotučné 5 l
Související produkty
Detailní popis produktu
Tento produkt je možné objednat pouze v rámci předobjednávky. Pište prosím na e-mail: objednavky@bionebio.cz, nebo volejte na telefonní číslo: 731 169 016. Produkt pro Vás rádi objednáme a následně doručíme.
Čerstvé plnotučné mléko z Alp od volně se pasoucích krav. Tyto krávy si vybírají horské bylinky, které jim nejvíce svědčí a chutnají, a to se projeví nejen v nutričních hodnotách mléka, ale také v jeho vůni a chuti. Mléko má smetanovější barvu v porovnání s běžným mlékem, lahodnou chuť a příjemnou vůni. Mléko je homogenizované a šetrně pasterované vodní parou. Na rozdíl od našeho nehomogenizovaného mléka nemá vrstvu smetany na povrchu. Právě toto mléko se nejvíce ze všech v naší nabídce hodí k přípravě Café Latté. Milovníkům chuti mléka přímo od krávy spolu s kousky tuhé smetany na povrchu doporučujeme naše plnotučné nehomogenizované mléko ve skle.
VÝHODY BIO MLÉKA OBECNĚ: Krávy nesmí konzumovat geneticky manipulované plodiny a živočišná krmiva (takzvané masokostní moučky). U žádné krávy z ekologického chovu nikdy nebyla prokázána nemoc šílených krav. Zakázáno je používání hormonů a preventivní podávání antibiotik. Je-li nutno zvíře léčit antibiotiky, pak doba, po kterou se její mléko nezpracovává na prodej, je prodloužena minimálně dvakrát oproti běžným chovům.
OBSAH: 5 l
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: fair trade plnotučné mléko z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah tuku 3,5 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota | 275 kJ/66 kcal |
---|---|
Tuky | 3,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,4 g |
Sacharidy | 5,0 g |
z toho cukry (laktóza) | 5,0 g |
Bílkoviny | 3,3 g |
Sůl | 0,11 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Čerstvé alpské mléko plnotučné. Pasterováno. Skladujte při teplotě 2 - 8 °C.
DE-ÖKO-037
Zemědělská produkce EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chlazené potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.