Bio Boloňská omáčka s červenou čočkou RAPUNZEL 340 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Veganská verze boloňské omáčky je skvělou alternativou k omáčce se sójou. Vyrábí se v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat odrůdy „Mauro Rosso“ uzrálých na slunci do červena. Místo sóji je do omáčky přidána červená čočka a pak už jen vynikající italské bylinky. Rajčata i další zelenina byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována. Během šetrné přípravy si omáčka uchovává přírodní vůni a chuť zralých rajčat stejně jako maximum výživných látek. Omáčku stačí ohřát a podávat s těstovinami, zeleninovými jídly nebo ji můžeme použít při přípravě lasagní.
HMOTNOST: 340 g (= 325 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 62 %, červená čočka* 15 %, cibule* 6 %, mrkev* 4 %, slunečnicový olej*, zahuštěná jablečná šťáva*, mořská sůl, sušená rajčata*, petržel*, bazalka*, česnek*, olivový olej*, oregano*, rozmarýn*, tymián*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek může obsahovat stopy lepku.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 382 kJ/92 kcal |
---|---|
Tuky | 4,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g |
Sacharidy | 8,9 g |
z toho cukry | 5,0 g |
Vláknina | 1,8 g |
Bílkoviny | 2,4 g |
Sůl | 1,3 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Rajčatová omáčka na těstoviny s červenou čočkou. Pasterováno. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
IT-BIO-007
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rajčatová omáčka a kečup |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.