Bauckhof Ovesná směs na chléb 500g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Chlebová ovesná směs na pečení
Ovesný chléb si může koupit každý. Dělat to sám je něco úplně jiného. Protože vůně čerstvě upečeného chleba má v sobě vždy něco příjemného. Nesouhlasíte? O to lépe, že tuto vůni můžeme snadno vykouzlit doma s naším křupavým chlebem. Jednoduše smíchejte směs na pečení chleba s vodou a droždím. Nechte ho krátce odpočinout. A do trouby. Ten je mimochodem bezlepkový a mletý z celého zrna místního ovsa v našem mlýně Bauckhof. Skutečný celozrnný ovesný chléb s pěknou a silnou kůrkou. Už z toho se nám sbíhají sliny. A právem: Jemná chuť ovesného chleba Bauckhof je přesvědčivá – a hodí se stejně dobře ke sladkému jako ke slanému. Takže ideální chleba na snídani, večeři a mezi tím na přestávku.
Složení: ovesná celozrnná mouka * bezlepková 33,7%, Kukuřičný škrob *, celá Pohanka *, hněné proso celozrnná mouka *
bramborový škrob *, pohankový fermentovaný prášek * (Pohankové mouky * Quinoa mouka *, startovací kultury), mořská sůl,
Zahušťovadlo: xanthan,loupaná psyllium *
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Požadované ingredience:
500 g pečicí směsi
1 sáček sušenho droždí
500 ml vlažné vody
Příprava:
1. Obsah sáčku, kvasnice a vlažnou vodu uhněťte jen krátce do hladkého těsta.
2. Těsto vyndejte z mísy navlhčenýma rukama nebo škrabkou na těsto a ještě zpracujte. Poté dejte do vymazané formy nebo vyložené pečícím papírem.
3. Nechte zakryté těsto na teplém místě po dobu 30 minut.
4. Předehřejte troubu na 250 ° C (horní a dolní teplo).
5. Na dno trouby položte ohnivzdornou misku s vodou.
6. Po 10 minutách pečení troubu krátce otevřete, snižte teplotu pečení na 220 ° C a pečte dalších 50 minut.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie: 1470 kJ / 348 kcal
Tuk: 3,0g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g
Sacharidy: 69g
z toho cukr: 0,8g
Dietní vláknina: 6,7g
Protein: 7,5g
Sůl: 1,9g
Výrobce: Bauck GmbH, Rosche
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chlebové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.