Bauckhof Mlýnský 7zrnný chléb 500g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Mlýnský chléb 7-zrnná směs na pečení
Dokonalý obilný chléb pro každý den? Toto je náš mlýnský chléb 7 zrn. Bezlepkové a veganské z vysoce kvalitního celozrnného ovsa. Pochází převážně z našeho regionu a mele se v našem mlýně - s mnoha zkušenostmi na opravdu kvalitní mouku. Nechybí lněné semínko, chia semínka, sezamová, dýňová a slunečnicová semínka, modrý mák a konopí. To dává úžasně pikantní chuť. Kromě toho je mlýnský chléb velmi snadný. Stačí přidat vodu a balíček suchého droždí. Hotovo.
Složení: ovesná celozrnná mouka * bezlepková 36%, kukuřičný škrob *, semena 8% (lněná semena, chia semena (Salvia hispanica) *, SESAME *, drcená dýňová semínka *, slunečnicová semínka *, modrá mák *, konopná semena *), ovesné celozrnné vločky * bezlepkové, celozrnné proso *, bramborový škrob *, pohanková fermentovaná moučka * (pohanka *, Quinoa mouka *, startovací kultury), celá pohanka *, Mořská sůl, zahušťovadlo: xanthan, mletá
Psyllium slupky *
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Požadované ingredience:
500 g pečicí směsi
1 sáček sušenho droždí
500 ml vlažné vody
Příprava:
1. Obsah sáčku, kvasnice a vlažnou vodu uhněťte jen krátce do hladkého těsta.
2. Těsto vyndejte z mísy navlhčenýma rukama nebo škrabkou na těsto a ještě zpracujte. Poté dejte do vymazané formy nebo vyložené pečícím papírem.
3. Nechte zakryté těsto na teplém místě po dobu 30 minut.
4. Předehřejte troubu na 250 ° C (horní a dolní teplo).
5. Na dno trouby položte ohnivzdornou misku s vodou.
6. Po 10 minutách pečení troubu krátce otevřete, snižte teplotu pečení na 220 ° C a pečte dalších 50 minut.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie: 1528 kJ / 363 kcal
Tuk: 6,7g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,0g
Sacharidy: 61g
z toho cukr: 0,9g
Dietní vláknina: 9,0g
Protein: 9,6g
Sůl: 1,9g
Výrobce: Bauck GmbH, Rosche
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chlebové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.