Agava Vanilkové šodo 48 g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Vanilkové šodo
Vanilková omáčka je ideální na koláče, do jablečných závinů, na vafle, na želé z červeného ovoce, ovoce nebo zmrzlinu.
Přidejte: 400 ml mléka, 2 lžíce cukru
1. Omáčku v prášku smíchejte s 5 lžícemi (rostlinného**) mléka a cukru.
2. Nalijte zbývající tekutinu do hrnce a přiveďte k varu.
3. Přidejte šodo v prášku a za stálého míchání vařte 2 minuty.
**Konzistence se může u rostlinného mléka lišit.
Složení: kukuřičný škrob*, šípkový prášek*, mletá vanilka* 2,7 %, mořská sůl
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 1455 kJ / 339 kcal
Tuky: <0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g
Sacharidy: 84 g
z toho cukry: 1,5 g
Bílkoviny: <0,5 g
Sůl: 0,3 g
Pokyny pro skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo přímé sluneční světlo.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: Sonnentracht GmbH; Brémy, Německo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pudinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Množstevní slevy
Puding čokoládový bez lepku - Amylon 40g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
14 Kč
BIO
Množstevní slevy
Puding čokoládový BIO bez lepku - Amylon 40g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
17 Kč
BIO
Množstevní slevy
26,90 Kč
–14 %
Bio pudinkový prášek čokoládový RAPUNZEL 43 g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
23 Kč
BIO
Množstevní slevy
Puding vanilkový BIO bez lepku - Amylon 40g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
24,60 Kč
BIO
Množstevní slevy
Puding rýžový s jablkem a skořicí BIO bez lepku - Amylon 40g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
30,70 Kč
BIO
Množstevní slevy
Puding jahodový BIO bez lepku - Amylon 40g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
29,80 Kč
Tip
Množstevní slevy
Puding vanilkový bez lepku - Amylon 40g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
14 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář