Wheaty Lyoner nářez 80g bio
Související produkty
Pomazánka tofu SEAFOO mediterranean spread s rajčaty a mořskými řasami - Lunter 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,10 Kč
Detailní popis produktu
Lyoner nářez
Tato uzenina chutná jako Lyoner. Vyrobena na bázi hrachového proteinu, jemné chuti, se svěžím kyselým tónem. Perfektní na chléb, na studený talíř nebo do veganského salátu.
Složení: voda, slunečnicový olej se zvýšeným obsahem kyseliny olejové*, 6 % hrachového proteinu*, zahušťovadlo ze svatojánského chleba* a xanthan, cibule*, sůl, kvasnicový extrakt*, česnek*, koření*, barvivo ředkvová šťáva z koncentrátu*, mrkvová šťáva z koncentrátu*
*z kontrolované ekologické výroby
Alergeny a intolerance: špalda*, ječmen*, obiloviny obsahující lepek*, oves*, pšenice Kamut*, celer*, hořčice*, sójové boby*, pšenice*
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v chladničce při teplotě +2 - +8 °C
Minimální trvanlivost viz. obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 603 kJ / 146 kcal
Tuky: 11 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,0 g
Sacharidy: 6,1 g
z toho cukry: 2,5 g
Vláknina: 5,0 g
Bílkoviny: 4,9 g
Sůl: 2,0 g
Výrobce: TOPAS GmbH, Mössingen
Doplňkové parametry
Kategorie: | Alternativy masa a rostlinné uzeniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Množstevní slevy
Plátkovaná polosuchá uzenina z rostlinných bílkovin - WELLWELL 90g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
45,40 Kč
Množstevní slevy
Rostlinné hrachové párky KLASIK - vegan - WELLWELL 200g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
62,50 Kč
Slezská klobása z rostlinných bílkovin 250 g WELL WELL
Skladem (expedice 1-5 dní)
87,20 Kč
Množstevní slevy
Horal steak - rostlinná uzenina - Salve Natura 320g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
104,90 Kč
BIO
Množstevní slevy
BIO natto - Sunfood 150g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
39,50 Kč
Množstevní slevy
Uzená rostlinná uzenina - Salve Natura 400g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
124,40 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář