Dokas - Kachní prsa plátky 70 g
Související produkty
ZDARMAZDARMA
od 2 395,90 Kč až –18 %
BE NORDIC péřový pelech čtvercový s okrajem, šedý - DOPRODEJ
Skladem (expedice 1-5 dní)
od 1 958,90 Kč
Akce
ZDARMAZDARMA
BENDSON Vital pelech s okrajem - tmavošedá/světlešedá
Skladem (expedice 1-5 dní)
2 149 Kč
189 Kč
–11 %
Doplněk stravy BEAPHAR Junior Cal 200 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
167,60 Kč
Akce
MILA plyšový čtvercový pelech s okrajem, bílá/šedá
Skladem (expedice 1-5 dní)
796,60 Kč
Detailní popis produktu
Vynikající plátky z kachního masa pro zdravé mlsání. Můžete je také nakrájet na malé kousky a použít jako odměny při tréninku. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Jsou velmi oblíbené pro své přírodní složení. Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Složení: filet z kachních prsou 93%, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky Analýza: hrubé bílkoviny 48,8%, hrubé oleje a tuky 3,1%, hrubé popeloviny 4,4%, hrubá vláknina 0,5%, vlhkost 17,2% Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin.Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro pejsky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Akce
KIDDOG hovězí masíčko v kostičce - PREMIUM QUALITY 200 g dóza
Skladem (expedice 1-5 dní)
89,10 Kč
Akce
KIDDOG hovězí steak na buvolí tyčince - 8 mm/12 cm 500 g
Dočasně nedostupné
189,80 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář