DIAMOND shiitake houby 50g
Související produkty
Množstevní slevy
Mořské řasy Wakame - Natural 50g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
145 Kč
Tip
Množstevní slevy
319 Kč
–2 %
Rosolovka řasotvará 100g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
312 Kč
Množstevní slevy
Mořské řasy Nori - vločky - Natural 80g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
137,70 Kč
Detailní popis produktu
- Složení : Sušená houba shiitake. Nutriční informace na 100g: Energie 1099 kJ / 264 kcal /Tuk 2,2g- Nasycený tuk 0,8g /Sacharidy 23g -Cukor <0,5g/ Bílkoviny 18g /Sůl 0,03g. Příprava: Houby nejdříve opláchněte a poté je namočte na alespoň 60 minut do studené vody. Nožičky pro jejich větší tuhost poté odřízněte a kloboučky vložte do kastrolku s vodou, aby byly ponořeny. Na 10 houbiček přidejte 4 lžíce cukru a 3 lžíce sójové omáčky na vaření (nejlépe Sempío). Na mírném ohni vařte dokud se většina tekutiny neodpaří a nevznikne v rendlíku u hub hustý cukernatý roztok. Přidejte 1 lžíci rýžového vína (nebo 1 lžíci sójové omáčky na vaření) a obalte houbičky v nyní naředěném roztoku. Houbičky nakrájejte na plátky a můžete je podávat jako zpestření k číně, nebo použít jako součást při přípravě sushi. Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Země původu: PRC.Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené houby a řasy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Množstevní slevy
Irský mech Raw, Vegan (mořská řasa Chondrus Crispus) - Natural 100g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
190,60 Kč
Množstevní slevy
Wakame BIO vločky 100g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
271,70 Kč
BIO
Množstevní slevy
Křupavé nori řasy originál BIO - Clearspring 4g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
32,30 Kč
Tip
Množstevní slevy
Dulse řasy - Clearspring 25g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Dočasně nedostupné
135 Kč
Množstevní slevy
Mořské řasy Arame - Natural 50g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
121 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář